Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Her kan du læse vores nyhedsbreve


Nyhedsbrev nov. 2020

Månedens første nyhed er, at der søndag den 1. november kl. 11.30 er mulighed for, at  få taget modelbilleder, billederne bruges efterfølgende på Facebook og Instagram. Tilmelding senest 1. november kl. 10.

Anden nyhed er, at det er muligt, at bestille vinterovertøj med mere hos os, vi bestiller tøj søndag den 1. november efter der er taget modelbilleder, så giv os besked eller kik ind, hvis vi også skal bestille tøj til dig.

Tredje nyheder er, at vi i år har valgt, at gi`et bud på     adventsgaver, vi hjælper gerne med indpakning, udbringning med mere, - vi nærmer os jo en travl tid.
 
Månedens sidste men arbejdsmæssigt største nyhed, er at vores nye hjemmeside/ showroom forventes, at køre fra 1. nov.

Kontakt os på tlf. 2883 6520Nyhedsbrev okt. 2020

Velkommen til Karla og Victors 1. nyhedsbrev. Vi har baby- og børnetøj fra str. 50-140.


Fremover udkommer vores nyhedsbrev en gang om måneden, har du input til hvad vores nyhedsbreve kan indeholde modtager vi det gerne, ligesom vi meget gerne modtager billeder af jeres skønne børn, når I har købt baby- og børnetøj hos os.


Som noget helt nyt, er det nu muligt, at ”Like os” på Facebook og/ eller Instagram, handler du samtidig hos os, så betegner vi dig som ”ven”!

Og der er så mulighed for at få 10 eller 20 % rabat på varer køb resten af år, vi vil på den måde gerne takke vores faste kunder, - og venner hjælper jo venner.


En anden nyhed er afholdelse af events. Fremover afholder vi et event om måneden, det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendigt (vi tar de forholdsregler corona tiden kræver).


Datoer for event år 2020 er 1. oktober, 1. november og 3. december.

Vi vil gerne appellere til, at kunders første varer-kik sker i fysiske butikker, - uden fysiske butikker, bliver byerne og ikke mindst de mindre byer triste og kedelige at færdes i.

Event er typisk af 1½ times varighed, indholdet er typisk en hyggelig komsammen, der bydes på kaffe/ te.


Der er et kort oplæg (5-10 min.) om et af de brands vi handler med.


En lille sjov ”undersøgelse”, med mulighed for at vinde en præmie.

Der gives ved events altid 10% på køb hos os.


(Er du en af vores ”venner”, er din rabat højere alt efter dit tidligere køb).Copyright @ All Rights Reserved